skip to Main Content

Oldalaim nyilvánosak, ezeket bárki azonosítás nélkül megtekintheti.

A kezelt adatok

Alulírott Kertész Tamás, a rendezvényért felelős személy nyilatkozom, hogy a részemre megadott személyes adatokat a GDPR adatvédelmi rendeletnek, és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezelem.

Az oldalon történő látogatáskor biztonsági okokból adatai rögzítésre kerülnek, mind a látogatás idejét, mind a megtekintett oldalakat, a számítógépének adatait, valamint a hálózati IP-címét illetően.

A Felhasználó elfogadja, hogy Kertész Tamás egyéni vállalkozó személyes, illetve egyéb adatait a szolgáltatás minőségének fejlesztése, a Felhasználó érdekeinek figyelemmel kísérése és érvényesítése, továbbá a szolgáltatásnyújtással és -igénybevételével kapcsolatos tájékoztatási tevékenység megvalósítása céljából felhasználja.

Kertész Tamás egyéni vállalkozó különösképp jogosult:

  • kötelezettségének eleget téve – ha erre jogszabály kötelezi – az adatokat hatóságoknak kiszolgáltatni,
  • a regisztrációkor megadott kiegészítő adatokat – névhez nem köthetően – marketing és statisztikai célokra felhasználni,
  • a személyes adatokat a regisztráció során vagy egyéb módon megadott tartalommal feldolgozni,

A www.5probaboljeles.hu  oldalt működtető Kertész Tamás egyéni vállalkozó fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján Felhasználói számára célzott – a rendezvénnyel összefüggő – hirdetéseket, reklámleveleket, valamint a levelek végén található reklámot küldjön.

Back To Top